Neu hinzugekommen

VW Classics BV, gewoon niet te evenaren.

Winkel: U kunt tijdens onze openingstijden gewoon uw bestellingen zowel telefonisch als via de mail doorgeven en ophalen. 


Werkplaats: ook in deze coronatijd is onze werkplaats gewoon geopend en kunt u een afspraak maken voor onderhoud en APK.


WEBSHOP!!!  We hebben de webshop vereenvoudigd. Bestellen gaat nu rechtstreeks via onze eigen winkel. Nagenoeg alle standaard onderdelen hebben we op voorraad. Afwijkende producten zoals overmaat lagers, sproeiers e.d. hebben een wat langere levertijd maar daar zullen we u direct van op de hoogte stellen per mail. Wilt U meer info over een product dan verwijzen we door naar de webshop van onze hoofdleverancier: www.paruzzi.com. Of u belt ons rechtstreeks 0493-470060.


We gaan even stoppen met de sleutelavonden i.v.m. de corona. Hopelijk kunnen we in het nieuwe jaar weer elke eerste donderdagavond van de maand verder gaan met de doe het zelf - sleutelavond van 19.00-21.00 uur onder begeleiding van monteur Joost Hendrikx. Je kan bij hem gratis een brug reserveren via 06-24789958. Bij grote interesse gaan we het aantal avonden uitbreiden. De koffie en thee staan klaar. U kunt ook gewoon gezellig komen kijken. De winkel zal dan ook open zijn.

Zijn klassieke auto's jouw grote passie en wil je een Volkswagen Kever of busje kopen? VW Classics is gespecialiseerd in klassieke Volkswagens en biedt de keuze uit originele Volkswagen Kevers. Wij zijn niet te evenaren vanwege een grote hoeveelheid kennis en jarenlange ervaring. VW Classics is dan ook dé merkspecialist waar je moet zijn voor een klassieke Volkswagen.

Een Volkswagen Kever geeft jou het gevoel van vrijheid

De Volkswagen Kever is een populaire klassieke auto die je kunt kopen bij VW Classics. Rijden in deze iconische auto geeft je een vrij gevoel; niets kan je deren. Rijd je graag in oldtimers en ontdek je het liefst in je eigen tempo de wereld om je heen? Dan is een Volkswagen busje kopen zeker aan te raden. Het is een ongekend populair voertuig, zeer geliefd als klassieke auto. Volkswagen busjes worden veelvuldig gebruikt voor kampeervakanties in Europa, maar komen ook zeker van pas bij een ontspannen weekend in Nederland. 

Klassieke Volkswagens voor de echte liefhebbers

Als specialist in oude auto’s zijn wij hét adres waar je moet zijn als je een Volkswagen Kever of busje wilt kopen. Wij zijn ontstaan door een grote vraag naar klassieke Volkswagens. Bij VW Classics hebben we oog voor detail en bieden we jou de mogelijkheid om je huidige Volkswagen Kever of andere klassieke auto in te ruilen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in onderdelen van klassieke auto’s. Bekijk gerust eens onze koopjeshoek voor mogelijke onderdelen voor jouw auto, zoals naafdoppen.

Neem contact met ons op

Bij VW Classics helpen we je graag een klassieke auto te vinden die bij jou past. Daarom voorzien we je van advies op maat en investeren we met veel voldoening in onze relatie met jou als klant. Kwaliteit en service staan bij ons voorop en dit maakt het aantrekkelijk om je Volkswagen busje of Kever bij ons te kopen. Maar je kunt ook bij ons terecht voor restauratie of reparaties. Breng gerust een bezoek aan onze showroom in Someren, dicht bij Eindhoven, en laat je inspireren!

Speziell für unsere Deutsche Kunde bieten wir einen Finanzierung an mittels unseren Finanzierungspartner ABCFINANCE

Volkswagen Kever Cabriolet, Kever Limo of Bus huren?