Retro Classics Stuttgart 2015

1 januari 2015

Dit jaar stond VW Classics voor de eerste keer op de wereldberoemde Retro Classics oldtimer beurs in Stuttgart en dit is zo'n leuke beurs dat we op de 2e dag al hebben geboekt voor volgend jaar.

Omdat deze beurs meestal tegelijk met Techno Classics in Essen valt, waren we tot nu toe nog niet geweest. Na een lange voorbereiding (deze beurs is 500km vanaf Someren) hebben we onze eigen showroom opgesteld met de beste auto's die op dat moment beschikbaar hadden en met succes, naast de enorme hoeveelheid complimenten en positieve reacties, zijn alle auto's die we bij hadden tijdens de beurs verkocht en uiteraard allemaal aan echte liefhebbers. Nu is het dus zaak, deze auto's zo snel mogelijk te perfectioneren zodat de nieuwe eigenaren van hun auto's kunnen gaan genieten. Echt rust krijgen we dus niet aangezien Techno Classica ook al voor de deur staat en daar gaan we dit jaar extreem uitpakken (hierover later meer...)

Nog een klein advies van onze kant wat we ook zelf beginnen te beseffen na elke beurs: Ben je in de markt voor een luchtgekoelde klassieker, koop hem nu, de voorraad vondsten begint echt op te raken en de vraag begint steeds groter te worden in vergelijking met het aanbod...