Nieuw binnen

VW Classics BV, gewoon niet te evenaren.

Inmiddels zijn we weer normaal geopend tenzij anders vermeld in dit blok.

Investeer in een oldtimer.

Het is nu de juiste tijd. Geld heeft geen waarde meer op de bank. Kapitaal kost zelfs geld. De juiste oldtimer daar en tegen is op dit moment de beste investering. Met mijn ruim 40 jaar ervaring op het gebied van luchtgekoelde Volkswagens ben ik steeds meer bezig met het adviseren en begeleiden van klanten bij het doen van een verantwoorde aankoop en het upgraden van hun collectie. Inmiddels heb ik 3900 luchtgekoelde Volkswagens gekocht en verkocht. Met het juiste onderhoud en liefde zijn al deze voertuigen allemaal in waarde gestegen. Veel van mijn klanten kochten een kwalitatief zeer goede auto bij VW Classics, kwamen terug voor onderhoud en lieten zich verleiden tot een nog mooier exemplaar waarbij de auto die ingeruild werd niet in waarde was gedaald maar vaak in waarde was gestegen. Deze "upgrade" zorgde voor meer plezier en tevens voor een geweldige waardevermeerdering van de klassieker. Kijk bijvoorbeeld maar naar de Samba bus die in tien jaar tijd in waarde verdrievoudigd is. Bent u bereid om te investeren in een klassieke luchtgekoelde VW dan neem gerust contact met mij op. Samen gaan we kijken hoe we kunnen komen tot een of meerdere nog mooiere en uniekere klassieke Volkswagen(s) waarbij de investering op termijn alleen maar leidt tot meer plezier en een boost in de verantwoorde belegging.

Henk van Eijk, eigenaar en directeur VW Classics Someren.  06-53166319


LET OP!!!  Onze bouwvakantie start 21 juli en eindigt 19 augustus.

Winkel: U kunt tijdens onze openingstijden gewoon uw bestellingen zowel telefonisch als via de mail doorgeven en ophalen. 0493-470060 of info@vwclassics.nl. Werkplaats: U kunt een afspraak maken voor onderhoud en APK: 0493-470060
WEBSHOP!!!  We hebben de webshop vereenvoudigd. Bestellen gaat nu rechtstreeks via onze eigen winkel. Nagenoeg alle standaard onderdelen hebben we op voorraad. Afwijkende producten zoals overmaat lagers, sproeiers e.d. hebben een wat langere levertijd maar daar zullen we u direct van op de hoogte stellen per mail. Wilt U meer info over een product dan verwijzen we door naar de webshop van onze hoofdleverancier: www.paruzzi.com. Of u belt ons rechtstreeks 0493-470060.

Zijn klassieke auto's jouw grote passie en ben je daarom op zoek naar een vaste VW oldtimer shop? Dan zit je goed bij VW Classics. Wij zijn gespecialiseerd in klassieke Volkswagens en bieden je een ruime keuze uit diverse Volkswagens. Wij zijn niet te evenaren vanwege een grote hoeveelheid kennis en jarenlange ervaring. VW Classics is dan ook dé merkspecialist waar je moet zijn voor een klassieke Volkswagen.

Klassieke Volkswagens voor echte liefhebbers in onze VW oldtimer shop

Als specialist in oude auto’s zijn wij dé shop waar je moet zijn als je een VW oldtimer wilt kopen. Wij zijn ontstaan door een grote vraag naar klassieke Volkswagens. Bij VW Classics hebben we oog voor detail en bieden we jou de mogelijkheid om je huidige Volkswagen in te ruilen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in onderdelen van klassieke auto’s. Bekijk gerust eens onze koopjeshoek voor mogelijke onderdelen voor jouw auto, zoals naafdoppen voor je VW. Ook voor allerlei speciale onderdelen kun je bij ons terecht.

Neem contact met ons op

Bij VW Classics helpen we je graag een klassieke auto te vinden die bij jou past. Daarom voorzien we je van advies op maat en investeren we met veel voldoening in onze relatie met jou als klant. Kwaliteit en service staan bij ons voorop en dit maakt het aantrekkelijk om je VW oldtimer in onze shop te kopen. Bovendien kun je bij ons terecht voor restauratie of reparaties. Breng gerust een bezoek aan onze showroom in Someren, dicht bij Eindhoven, en laat je inspireren!

Speziell für unsere Deutsche Kunde bieten wir einen Finanzierung an mittels unseren Finanzierungspartner ABCFINANCE

Volkswagen Bus huren?