Over VW Classics

Luchtgekoelde Volkswagens VW Classics BV is een gespecialiseerd bedrijf in luchtgekoelde Volkswagens. Met name de Volkswagen kever, de Karmann Ghia, de luchtgekoelde bussen en de buggies hebben we onder onze hoede. We zijn ontstaan door de enorme vraag naar goede klassieke Volkswagens. Maar meestal hing aan deze auto's een fiks prijskaartje. Dit kostenplaatje echter ziet er bij VW Classics BV zéér gunstig uit omdat u waar voor uw geld krijgt. Het zal u dan ook niet verbazen dat kwaliteit bij ons voorop staat.

Reputatie Menig VW-enthousiasteling ondervond in het verleden dat niet elke Volkswagen zijn reputatie waarmaakte; ondeskundige reparaties en gebrek aan onderhoud hebben de levensduur van vele klassiekers bekort. Restauratie was dan af te raden of bijna onmogelijk geworden. VW Classics BV houdt de reputatie van de Volkswagen echter hoog. Daarvoor hebben we de benodigde kennis in huis en leggen we zowel in binnen- als buitenland belangrijke contacten. Op deze manier kunnen we auto's aanbieden die in een goede staat verkeren en nog vele jaren de Nederlandse wegen kunnen sieren door hun aanwezigheid.

Proef het vrije gevoel met VW Classics: De wind speelt met uw haren, zonnestralen strelen uw hoofd en u proeft het vrije gevoel; niets kan u deren. Rijden in een klassieker als Volkswagen kever cabriolet of Karmann Ghia is een klasse op zich. VW Classics BV geeft u dat cachet door het charmante van het verleden te combineren met comfort.

De werkplaats is per 1 januari 2020 weer zoals voorheen onderdeel van VW Classics BV Someren. Enkele zeer ervaren monteurs zullen de werkzaamheden aan Uw Volkswagen professioneel uitvoeren. Zowel APK, klein en groot onderhoud kunnen direct worden uitgevoerd aangezien we alle maar dan ook alle onderdelen op voorraad hebben. Met onze (VW Classics Someren) meer dan 25 jaar ervaring hebben we een enorme expertise opgebouwd en kunnen we snel en efficiënt werken. Let op FAKE NEWS: er wordt met onze ruim 25 jaar ervaring gespeculeerd in advertenties door een bedrijf elders dat beweert ook 25 jaar ervaring te hebben ondanks dat zij pas sinds 2020 zelfstandig op een eigen (en veel kleinere) locatie zijn gestart en als zelfstandig bedrijf pas sinds 2018 dankzij onze reputatie een start te hebben gemaakt. VW Classics Someren is en blijft uw vertrouwde adres sinds 1994! ....Belt u tijdig voor een afspraak: 0493-470060.

Onderdelen Sinds enkele jaren is VW Classics BV het grootste verkooppunt van Paruzzi / Westerwind. In de laatste 25 jaar heeft VW Classics BV een enorme voorraad onderdelen aangelegd en kunt U terecht voor alle onderdelen van de luchtgekoelde Volkswagen tegen gunstige prijzen. Ook voor gebruikte onderdelen kunt U terecht. Tevens krijgt U een deskundig advies over de kwaliteit van de produkten aangezien we er al vele jaren hier in de eigen werkplaats gebruik van maken en de leverancier op de hoogte houden van de kwaliteit. Hierdoor worden de onderdelen steeds van een hoogwaardiger kwaliteit. Het programma wordt maandelijks uitgebreid; ook wordt het steeds gemakkelijker om onderdelen voor de luchtgekoelde bussen en andere varianten te leveren.

Diverse Volkswagens: Op ons sfeervol ingerichte en verharde terrein bieden we naast onze showroom diverse Volkswagens aan, welke op dat moment voorradig zijn. Alleen al het bezichtigen van de aanwezige auto's is een bezoek aan Someren meer dan waard. U vindt er met name Volkswagen kevers, karmann Ghia's, buggies en busjes uit Nederland en Zweden. Sporadisch treft u aanverwanten aan zoals de type 3 en 4,  en de klassieke Porsche 914, 912 en 911. Bovendien is de inruil van uw klassieke Volkswagen altijd bespreekbaar.

Geïnteresseerd? Bent u geïnteresseerd in een klassieker of auto-onderdelen? Kom dan eens langs in Someren en geef uw ogen de kost! U kunt in ieder geval rekenen op een persoonlijke en klantvriendelijke behandeling. Schroom niet en kom met al uw vragen, want we weten waarover we praten! (Let op onze openingstijden!)