Deense Bril transport

21 november 2011

Dinsdag kregen de VW Guys een telefoontje of er voor de 27e een CC Brilkever met Ragtop uit Denemarken opgehaald kon worden.

Uiteraard is dit geen probleem en al snel waren de belangrijke afspraken gemaakt.

Zaterdagmorgen om kwart voor zes kon het avontuur beginnen, De T5 (net voorzien van winterbanden) met aanhanger stond al klaar, nog even koffie tappen voor de gehele heenweg, TOMTOM aan en gaan. 755 km tot de bestemming en omdat de koper van de bril ook mee wilde was er genoeg tijd om te fantaseren wat er allemaal zou kunnen staan, hoe de staat zou kunnen zijn (want foto's kunnen misleiden), wat de plannen na aanschaf zouden zijn en nog veel meer. om kwart voor vier reden we door de juiste straat en de garage stond al open ja hoor.. met bril... nice!

De bril bleek redelijk compleet, en een leuk project in ieder geval. Onder het genot van koffie en lekker gebak werden veel VW verhalen en uiteraard de financiële zaken uitgewisseld. Nog even de Bril op de aanhanger lieren, vastzetten en de start aan de tweede 755 km kon gestart worden.

De terugreis was door de dichte mist en inkomende vermoeidheid iets zwaarder dan de heenreis, maar om kwart voor zeven in de ochtend kon de loods bij de blije nieuwe eigenaar gesloten worden en waren een paar uurtjes slaap weer verdiend. Dromen van de volgende reis.